Spicy maisbrød med Beef Jerky
Et amerikansk maisbrød med Jack Link’s Beef Jerky og jalapeños. Perfekt som siderett!
Spicy maisbrød med Beef Jerky
Vurdert til 5.0 stjerner av 1 brukere
Kategori
Bakverk
Kjøkken
Amerikansk
Forfatter:
Anton
Forberedelsestid
15 Minutter
Steketid
30 Minutter
Et amerikansk maisbrød med Jack Link’s Beef Jerky og jalapeños. Perfekt som siderett!
Ingredienser
- 230ml hvetemel
- 230ml gul maismel
- 1 ss bakepulver
- ½ ts salt
- 2 vispede egg
- 115ml kremfløte
- 115ml h-melk
- 55ml smeltet smør
- 55ml honning
- 55ml sukker
- 115ml finhakket jalapeños
- 115ml finhakket Jack Link’s Beef Jerky Sweet & Hot
Ingredienser
Instruksjoner
Slik gjør du
- Forvarm ovnen til 200 grader og smør en 23 cm bakeform.
- Bland sammen hvetemel, maismel, bakepulver og salt i en bolle.
- I en annen bolle, bland kremfløte, melk, egg, smør, honning og sukker til sukkeret er oppløst.
- Hell de våte ingrediensene i det tørre og bland forsiktig.
- Tilsett jalapeños og Beef Jerky.
- Hell røren i bakeformen og stek i 25-30 minutter.
- Avkjøl før servering.