Beef Jerky-gryte
Enkel å bære og lage, perfekt for jaktsesongen eller turer. Denne gryten er full av smak!
Beef Jerky-gryte
Vurdert til 5.0 stjerner av 1 brukere
Kategori
Hovedrett
Kjøkken
Global
Forfatter:
Victor
Forberedelsestid
15 Minutter
Steketid
60 Minutter
Enkel å bære og lage, perfekt for jaktsesongen eller turer. Denne gryten er full av smak!
Ingredienser
- 1 liter vann
- 20 stk soltørkede tomater
- 250g Jack Link’s Beef Jerky
- 250g tørket potet
- 1 ss tørket paprika
- 1 ss tørket løk
- ½ ts tørket basilikum
- ½ ts tørket oregano
- ½ ts tørket hvitløk
- Salt og pepper etter smak
- 250g ris
- 1 fersk gulrot (valgfritt)
Ingredienser
Instruksjoner
Slik gjør du
- Ha 7,5 dl vann, soltørkede tomater, Beef Jerky, poteter, paprika, løk, basilikum, oregano, hvitløk, salt og pepper i en gryte.
- La stå i 30 minutter.
- Kok opp og tilsett risen med resterende 2,5 dl vann.
- La småkoke i 30 minutter.
- Tilsett gulrotskiver de siste 10 minuttene.
- Server varmt.