Spicy Beef Jerky ølgryte
En fyldig og smakfull gryte med Jack Link’s Beef Jerky og øl.
Spicy Beef Jerky ølgryte
Vurdert til 5.0 stjerner av 1 brukere
Kategori
Hovedrett
Kjøkken
Global
Forfatter:
Victor
Forberedelsestid
15 Minutter
Steketid
120 Minutter
En fyldig og smakfull gryte med Jack Link’s Beef Jerky og øl.
Ingredienser
- 225g Jack Link’s Beef Jerky Sweet & Hot
- 2 dl øl
- 4,5 dl storfekraft
- 2 løk
- 1 boks bønner
- 4 fedd hvitløk
- 400g hermetiske tomater
- ½ ts chilipulver
- ½ ts spisskummen
Ingredienser
Instruksjoner
Slik gjør du
- Kutt Jack Link’s Beef Jerky i små biter.
- Kok opp øl og storfekraft, og la jerkyen putre i 2 timer.
- Tilsett løk, hvitløk, tomater, bønner, chilipulver og spisskummen.
- La det småkoke i en time uten lokk.
- Server med fersk løk på toppen.