Beef Jerky med blomkålris – lavkarbo
En enkel og sunn lavkarbo-rett med blomkålris og Jack Link’s Beef Jerky.
Beef Jerky med blomkålris – lavkarbo
Vurdert til 5.0 stjerner av 1 brukere
Kategori
Hovedrett
Kjøkken
Lavkarbo
Forfatter:
Anton
Forberedelsestid
10 Minutter
Steketid
10 Minutter
En enkel og sunn lavkarbo-rett med blomkålris og Jack Link’s Beef Jerky.
Ingredienser
- 150g Jack Link’s Beef Jerky
- 2 stk middels store blomkål
- 2-3 tomater
- Litt salt
- Klatt smør
- 1 dl vann
- Saft av en halv sitron
- Litt koriander
Ingredienser
Instruksjoner
Slik gjør du
- Finhakk Jack Link’s Beef Jerky og skjær tomatene i små biter.
- Riv blomkål på den grove siden av et rivjern.
- Kok opp vann og salt, og damp blomkålrisen i 1 minutt.
- Tilsett smør, tomater, og koriander.
- Press over sitronsaft og server.