Beef Jerky-dipp
En rask og smakfull dipp laget med Jack Link’s Beef Jerky og crème fraîche. Perfekt som snacks!
Beef Jerky-dipp
Vurdert til 5.0 stjerner av 1 brukere
Kategori
Tilbehør
Kjøkken
Global
Forfatter:
Anton
Forberedelsestid
10 Minutter
Steketid
5 Minutter
En rask og smakfull dipp laget med Jack Link’s Beef Jerky og crème fraîche. Perfekt som snacks!
![Image of Beef Jerky-dipp](https://cdn.shopify.com/s/files/1/0641/9510/0919/files/20241209135542-dall-c2-b7e-202024-12-09-2014.webp?v=1733752544&width=600&height=900)
Ingredienser
Ingredienser
- 50g Jack Link’s Beef Jerky (Original/Teriyaki/Sweet & Hot)
- 4 dl crème fraîche
- 1 rødløk
- Salt og pepper etter smak
Instruksjoner
Slik gjør du
- Finhakk Beef Jerky og rødløk (bruk gjerne en mikser).
- Rør alt sammen i crème fraîche.
- La dippen stå i 4-5 timer.
- Smak til med salt og pepper før servering.
- Server til potetgull, toast eller bakte poteter.